A11y.General.SkipToContent

Nye datoer for Longines EEF Series 2023

7. november 2022

Efter en succesfuld sæson i 2022, hvor Frankrig vandt kvalifikationen ved Helgstrand Event, og Italien vandt finalen i Warszawa, kan vi nu dele datoerne for 2023. Longines EEF Series Nations Cup-kvalifikationen Region Nord finder sted fra 24. til 28. maj 2023 hos Helgstrand Event.

Longines EEF-serien, en unik mulighed for at udvikle ryttere og heste, for at få erfaring på et show på højt niveau. Serien opfordrer proaktivt nationer til at inkludere deres yngre talenter. Hvert hold er forpligtet til at have en U25-rytter på holdet, for at sikre rytternes progression gennem rækkerne.

Longines EEF Series er en Nations Cup-konkurrence afholdt over to identiske runder, en tidsspringning. Hold på 4 ryttere konkurrerer i begge runder og samler resultaterne fra de bedste 3 ryttere fra hver runde. Holdene går videre gennem de regionale kvalifikationer til semifinalen, og de bedste 10 hold kvalificerer sig til finalen.

Positiv feedback fra ryttere og officials

Helgstrand Event har i løbet af det seneste år modtaget positive tilbagemeldinger fra ryttere, holdtrænere og officials. "Rytterne har været meget glade for de rummelige og moderne faciliteter, vi tilbyder dem - og derfor de år efter år vender tilbage til Helgstrand Event, siger Hanne Vistesen, GEG Event koordinator. Også Valentina Ottaviani, EEF Series repræsentant, var meget tilfreds med tilrettelæggelsen af ​​showet: “Det var en absolut fornøjelse at arbejde med teamet. De var meget lydhøre gennem hele planlægningsprocessen og meget imødekommende over for alle vores behov. Teamet var velorganiseret og lever op til de ønsker, vi stillede til dem.

Mere forbedring forventes i 2023

 ”Det er vigtigt for os at lytte til feedback fra ryttere, grooms, udstillere og tilskuerne. Helgstrand Event er en ung eventplads, og vi vil fortsætte med at udvikle eventpladsen og eventorganisationen hvert år. For 2023 har vi forbedringsplaner i forskellige afdelinger, og vi kan allerede nu ikke vente på, at næste udendørssæson er her.” Det siger Martin Thorbøll Pedersen, Head of Events and Partnerships.

For spørgsmål kontakt venligst                                                   

Hanne Vistesen

Sponsor & Eventkoordinator

+45 21 70 60 60 II hv@gegroup.dk