A11y.General.SkipToContent

VIP og Hospitality

Eksklusiv Helgstrand VIP Lounge

Nyd direkte adgang til spændende konkurrencer, førsteklasses service og lækre serveringer. De unikke rammer i Helgstrand VIP Lounge giver dig den perfekte mulighed for at pleje dit netværk, mens du nyder sportspræstationer i international klasse.

Helgstrand VIP Lounge er beliggende i hjertet af stævnepladsen, og kan rumme op imod 400 gæster under arrangementerne. Fra Helgstrand VIP Lounge har du udsigt til begge af de to store arenaer såvel som opvarmningsarenaerne.

Med massere af underholdning lige uden for døren, samt kulinariske oplevelser hele dagen, kan du læne dig tilbage og nyde live topklasse ridning med dine kunder, partnere eller medarbejdere.

Den kulinariske oplevelse bliver leveret af Fauna, en af de bedste, hvis ikke den bedste restaurant i Aalborg. Vores gæster kan forvente serveringer af høj kvalitet med årstidens retter af lokale råvarer.

I løbet af aftenen forvandles Helgstrand VIP Lounge til et receptionslokale, og du er meget velkommen til at deltage i arrangementerne, nyde de velsmagende vine og meget mere.

Download PDF 

For spørgsmål eller 2023 reservationer, tøv ikke med at kontakte os.