A11y.General.SkipToContent

Info

En enestående stævneplads for alle

En exceptionel stævneplads

Helgstrand Event er en exceptionel stævneplads i Nordjylland som er vært for unikke og engagerende ridestævner igennem udendørssæsonen. Der organiseres både nationale og internationale, såvel som spring og dressur stævner. Det er ikke kun verdens bedste dressur- og springryttere som rejser til Nordjylland for at konkurrere på de fantastiske faciliteter som Helgstrand Event har. Ambitiøse amatører og kommende ungryttere er også velkomne til at nyde at konkurrere i samme kvalitetsmiljø. 

Historie

I sommeren 2017 fandt det første arrangement på stævnepladsen sted. Stævnet, Equitour, også kendt som CSI/CDI Uggerhalne var en stor succes fra starten. Verdenseliten i springning og dressur rejste til Nordjylland for at deltage ved Equitour. Sideløbende med sportsaktiviteterne, blev der designet forskellige aktivitetsområder med normale aktiviteter på stævnepladsen til de fremmødte familier. Disse områder inkluderede blandt andet en børnelegeplads, et madmarked og et fantastisk udstillingsområde. Derudover fandt adskillige andre arrangementer sted i løbet af Equitours fem dage. Blandt mange højdepunkter; stævnet omfattede et stort bilarrangement, en bilauktion samt Nordic International Sales følauktion, koncerter og en familie- og børnedag. 

Fra 2022 bliver Helgstrand Event paraplyen for samtlige arrangementer i regi af Helgstrand, og Equitour fastholdes som et solidt kendetegn for de nationale og internationale ridestævner på stedet. Helgstrand Event og Equitour ønsker mere aktivitet på stævnepladsen ved Helgstrand, og øger derfor fokus på at afholde nationale og internationale stævner i spring og dressur, men også aktiviteter og events uden for ridesporten.

 

Global Equestrian Group 

Helgstrand Event er en del af Global Equestrian Group. Koncernen udvides konstant med nye topsportsmærker og projekter, som er aktive i ridebranchen. Global Equestrian Group har aktiviteter i dressur, ridebanespringning, events, medier, innovative projekter og detailhandel med rideudstyr. Helgstrand Event i Danmark, Riesenbeck International Equestrian Center i Tyskland og Palm Beach International Equestrian Center i Wellington, USA, er eventvirksomhederne i Global Equestrian Group. 

 

Global Equestrian Group