A11y.General.SkipToContent

Udstillere

Eksponer din virksomhed og dine produkter for det ultimative ridepublikum

Udstillere 

De passionerede ryttere og gæster, der besøger Helgstrand Event, lægger vægt på kvalitet og eksklusivitet - en perfekt mulighed for dig til at eksponere din virksomhed og produkter. I udendørssæsonen er Helgstrand Event vært for adskillige nationale og internationale dressur- og springstævner. 

Stævnerne besøges af et internationalt publikum, der varierer fra amatører til professionelle, unge og gamle, som alle deler en passion for ridesporten. Det vil være muligt at eksponere din virksomhed eller produkter og gøre brug af den gode atmosfære til at møde dine kunder under stævnerne i 2024 

Kontakt Martin Thorbøll Pedersen eller Hanne Vistesen, hvis du er interesseret i en udstillerplads.

"Vi har haft fantastiske oplevelser hos Helgstrand Events i Danmark, men også i Tyskland og USA. Det er den bedste atmosfære til at se vores kunder."

Stefan Sandquist, ADAMSBRO

"Når vi udstiller til events på Helgstrand giver det os en unik mulighed for at komme i kontakt med nye og eksisterende kunder i hestebranchen. Det giver os gode muligheder for at præsentere vores kvalitetsprodukter udviklet specielt til sports- og avlsheste til en målrettet kundegruppe. Det gælder nogle af de bedste ryttere og avlere nationalt og internationalt, men samtidig kan vi nyde heste på alle niveauer konkurrere på de gode faciliteter."

Morten Dueholm Larsen, Pavo Danmark