A11y.General.SkipToContent

Info

En exceptionel stævneplads

Helgstrand Event er en exceptionel stævneplads i Nordjylland som er vært for unikke og engagerende ridestævner. Både nationale og internationale, såvel som spring og dressur stævner organiseres af Helgstrand Event.

Det er ikke kun verdens bedste dressur- og springryttere som rejser til Nordjylland for at konkurrere på de fantastiske faciliteter som Helgstrand Event har. Ambitiøse amatører og kommende ungryttere er også velkomne til at nyde at konkurrere i samme kvalitetsmiljø.  

Historie

I sommeren 2017 fandt det første arrangement på stævnepladsen sted. Stævnet, Equitour, også kendt som CSI/CDI Uggerhalne var en stor succes fra starten. Verdenseliten i springning og dressur rejste til Nordjylland for at deltage ved Equitour. Sideløbende med sportsaktiviteterne, blev der designet forskellige aktivitetsområder med normale aktiviteter på stævnepladsen til de fremmødte familier. Disse områder inkluderede blandt andet en børnelegeplads, et madmarked og et fantastisk udstillingsområde. Derudover fandt adskillige andre arrangementer sted i løbet af Equitours fem dage. Blandt mange højdepunkter; stævnet omfattede et stort bilarrangement, en bilauktion samt Nordic International Sales følauktion, koncerter og en familie- og børnedag. 

I 2022 blev Helgstrand Event paraplyen for samtlige arrangementer i regi af Helgstrand, og Helgstrand Event fastholdes som et solidt kendetegn for de nationale og internationale ridestævner på stedet. Helgstrand Event ønsker mere aktivitet på stævnepladsen, og øger derfor fokus på at afholde nationale og internationale stævner i spring og dressur, men også aktiviteter og events uden for ridesporten.

Helgstrand Dressage

Helgstrand Dressage er verdens førende dressursalgs- og træningscenter med afdelinger i Danmark, Tyskland og USA. Andreas Helgstrand, grundlægger af Helgstrand Dressage sætter nye standarder i hestebranchen. Med et dygtigt og motiveret team på 130 medarbejdere indkøber, udvikler, konkurrerer og sælger virksomheden elitedressurheste verden over. Heste fra Helgstrand har vundet flere verdensmesterskaber gennem årene, og mere end 900 heste er blevet solgt siden virksomhedens start. Derudover dækker hingstekollektionen fra Helgstrand, der består af verdensmester- og præmiehingste, mere end 6.000 hopper om året.

Helgstrand Dressage

 

Global Equestrian Group 

Helgstrand Event og Equitour er en del af Global Equestrian Group. Koncernen udvides konstant med nye topsportsmærker og projekter, som er aktive i ridebranchen. Global Equestrian Group har aktiviteter i dressur, ridebanespringning, events, medier, innovative projekter og detailhandel med rideudstyr. Helgstrand Event og Equitour i Danmark, Riesenbeck International Equestrian Center i Tyskland og Palm Beach International Equestrian Center i Wellington, USA, er eventvirksomhederne i Global Equestrian Group. 

Global Equestrian Group