A11y.General.SkipToContent

Bliv sponsor

Placer dit brand i toppen af ridesporten

Helgstrand Partnerskaber 

Som en af Helgstrands partnere får du muligheden for at blive brandet sammen med et af verdens førende brands indenfor rideverdenen. Med suveræne nationale og internationale stævner og erfarne og profilerede ryttere er din eksponering sikret.  

Dit brand får adgang til et unikt og exceptionelt ridepublikum af velhavende, passionerede og loyale interessenter. Det er en unik mulighed for at blive set med et top brand i branchen og positionere dit brand i allerforreste række.  

Helgstrand Dressage og Helgstrand Event arbejder som ét, og tilbyder adskillige løsninger til din eksponering, afhængigt af dit fokus og dine mål. Helgstrand Event er vært for adskillige nationale og internationale stævner hvert år og kommunikerer med hele branchen. 

Partnerskabsplatformene giver dig muligheden for at vise synlighed ved ridestævner afholdt af Helgstrand Event i Danmark, og at placere dit brand helt i toppen af ridesporten ved siden af; Helgstrand Dressage. 

Lær mere om Helgstrand Dressage via linket nedenfor. Lær mere om hvordan Global Equestrian Group kan understøtte din virksomhed og brand på hjemmesiden.

Vi sigter efter langvarige relationer

Vores ambition er at opbygge langvarige relationer til vores sponsorer ved at pleje og fremvise dit netop brand til ridebranchen.

Helgstrand Event sigter efter at sikre mere end blot et afkast af din investering, og vi glæder os til at byde dig velkommen til Helgstrands unikke verden med enorme ambitioner for ridesporten.

Kontakt Martin Thorbøll Pedersen eller Hanne Vistesen, hvis du er interesseret i at blive sponsor.