A11y.General.SkipToContent

Cathrine Laudrup-Dufour

International dressurrytter

"Jeg elsker at komme tilbage til Helgstrand Event hvert år! Boksene er forbløffende, rigtig gode for hestene, og arenaen med den gode stemning er fantastisk. Vamos Amigos følte sig virkelig glad og tilpas herude. Organisationen er virkelig hjælpsom, og de tilbyder altid god service."

Rasmine Laudrup-Dufour

International springrytter

"Jeg har haft gode oplevelser med at komme her, både som rytter, træner og supporter. Faciliteterne er fantastiske at ride i og hestene føles glade og afslappede. Organisationen er meget motiveret og hjælpsomme, og stævnet afvikles altid rigtig godt."

Constant van Paesschen

International springrytter

"Det ser ud til at mine heste elsker det her stævne da vi har haft stor succes her de sidste par år. Jeg kommer helt sikkert tilbage igen næste år!"

Anne-Mette Strandby

International dressurrytter

"Jeg elsker at ride stævner på banerne ved Helgstrand Event. Tiderne for træning er virkelig gode, og det er et rigtig dejligt og rummeligt miljø for hestene. Den internationale tilskuermængden skaber en fantastisk atmosfære når man er på banen."

Karoline Sloth Kjær

International Junior springrytter

"Jeg synes det er et fantastisk sted at ride. Bunden på banen er virkelig god og der er virkelig fede ærespræmier i klasserne, atmosfæren er virkelig god. Jeg synes det har været en virkelig god oplevelse hele vejen igennem, samt at vinde 6 klasser i en weekend."

 

Michaela Schnabel

Projekt leder Hippodata, show office

"Det er mit tredje år her, og hvert år glæder jeg mig til at komme til Uggerhalne. Det er et fantastisk team, et dejligt sted og alle er bare glade. Som en del af show office er vi jo løbende i dialog med ryttere og dommere, og den feedback, vi har fået, har alene været positiv."