A11y.General.SkipToContent

Helgstrand Event og Malgré Tout Media sætter nye standarder for bæredygtighed med digitale eventmagasiner

22. maj 2023

Helgstrand Event udvikler deres eventområde og begivenheder hvert år. I takt med denne udvikling sættes der øget fokus på bæredygtig planlægning og organisering. I et nyt partnerskab med Malgré Tout Media kan Helgstrand Event nu tilbyde mere bæredygtig begivenhedskanal med et digitalt eventmagasin til både Longines EEF Series Aalborg og Pavo Danish Dressage Championships.

Det digitale magasin er en innovativ og bæredygtig løsning til kommunikation ved ridesportsbegivenheder, der imødekommer højere standarder til bæredygtighed. Troels Højvig, administrerende direktør og grundlægger af Malgré Tout Media, udtaler: "Med et digitalt eventmagasin ønsker vi at tilbyde en miljøvenlig løsning til begivenheder, der er engageret i bæredygtighed. Et digitalt magasin reducerer begivenhedens aftryk, sikrer at der ikke er mangel på magasiner og muliggør ændringer i sidste øjeblik, hvilket ofte er nødvendigt i løbet af planlægningen af en begivenhed."

Magasinet er let tilgængeligt, og dets digitale format giver nem og øjeblikkelig adgang til begivenhedsinformation fra enhver tid alle steder. Det kan tilgås via en QR-kode eller et link på sociale medier eller hjemmesider. I modsætning til trykte versioner giver digitale magasiner en bedre brugeroplevelse. Inddragelsen af videoer, weblinks og interaktivt indhold fanger læserens opmærksomhed og vækker deres interesse.

Desuden tilføjer det digitale magasin øget værdi for begivenhedens partnere. Ikke kun begivenhedsbesøgende og ryttere til stede på eventområdet kan få adgang til magasinet, også entusiaster derhjemme og livestreamere kan få adgang til magasinet. De fleste læsere engagerer sig med digitale magasiner ved at tage specifikke handlinger som f.eks. at klikke på et link. Derfor er annoncer i et digitalt magasin interaktive og kan spores. Ved at skabe en blanding af annoncer, begivenhedsinformation og engagerende artikler, der appellerer til begivenhedens målgruppe, øges antallet af læsere og eksponeringen af begivenhedens partnere.

"Med det digitale eventmagasin har vi kunnet tilbyde mere kvalitetsmæssig eksponering for vores sponsorer og partnere samtidig med, at vi foretager bæredygtige ændringer i vores begivenhedsafvikling og viser inspirerende indhold til flere læsere," siger Martin Thorbøll Pedersen, chef for Events og Partnerskaber hos Global Equestrian Group.

Digitalt Event Magasin

Om Helgstrand Event

Helgstrand Event er et exceptionelt eventområde i Nordjylland, der arrangerer unikke og engagerende ridesportsbegivenheder. Ikke kun verdens bedste dressur- og springryttere rejser til Nordjylland for at konkurrere ved Helgstrand Events fantastiske faciliteter, ambitiøse amatører og kommende unge ryttere bydes også velkommen til at konkurrere i samme kvalitetsmiljø.

Om Malgré Tout Media

Malgré Tout Media er Europas nye digitale ridesportsmedie med 100% gratis indhold til ryttere og mennesker med en passion for heste, både rekreativt og professionelt. Malgré Tout Media er stedet, hvor du finder inspiration og professionel viden samt tips, råd og underholdning for enhver hesteelsker. Uanset hvilken type hesteperson du er, er deres mission at tilbyde dig kvalitetsindhold, som du ikke behøver at betale for.

www.malgretoutmedia.com | www.malgretout.dk