A11y.General.SkipToContent

Bengtsson vandt Radisson Blu Grand Prix – og sluttede stævnet med manér

28. maj 2023

Et fantastisk Longines EEF Series Nations Cup-stævne i Uggerhalne er slut, og i dag vandt svenske Rolf-Göran Bengtsson 155 cm Grand Prix, og leverede dermed en god afslutning på denne uges stævne.

Fem dages stævne hos Helgstrand Event er ovre, og arrangørteamet er superglade for den støtte de har mødt fra alle, og selvfølgelig for den gode sport, som rytterne har leveret.

”Det har været en god uge med fantastisk sport, og selvfølgelig med Longines EEF Series Nations Cup som højdepunktet. Vi er meget glade for støtten vi har mødt fra rytterne, deres teams, publikum, de frivillige og selvfølgelig alle sponsorerne, der har gjort stævnet til en realitet”, siger Martin Thorbøll Pedersen, Head of Event and Partnership hos Helgstrand Event.

I dag var Radisson Blu Grand Prix højdepunktet. 48 ekvipager var på banen, og fem lykkedes med at ride den 155 cm høje bane fejlfrit. I omspringningen, sikrede svenske Rolf-Göran Bengtsson sig sejren med den fantastisk skimmel Zuccero.

”Jeg er meget glad for at vinde Grand Prix her i gen, det er anden gang for mig”, fortalte Rolf-Göran og fortsatte:

”Jeg kan rigtig godt lide at være her. Teamet fra Helgstrand har lavet et fantastisk stævne, og alt er velorganiseret. Vi har gode faciliteter, og det er dejligt at komme her.”

Andenpladsen i Grand Prix gik til Therese Soehol Henriksen fra Norge. Hun har haft et fantastisk show i Uggerhalne, hvor hun har sikret sig mange topplaceringer i løbet af stævnet. I Grand Prix red hun den 11-årige Santos Z.

På tredjepladsen i Grand Prix-klassen, blev det hollandske Eric Ten Cate med den velspringende vallak Incredible.

 

Find alle resultater her.

 

Rolf-Göran Bengtsson, Annika Pihl og Martin Thorbøll