A11y.General.SkipToContent

NDS Equine Nutrition ny partner hos Helgstrand Dressage

1. januar 1901

NDS Equine er en familiedrevet virksomhed med base i Danmark, som producerer kosttilskud. NDS, der er en forkortelse for Nutrient-Delivery-System, blev grundlagt tilbage i 1987. Virksomheden har specialiseret sig i fremstilling af kosttilskud baseret på naturlige råvarer. Udover kosttilskud til mennesker, produceres der også tilskudsprodukter til heste, hunde og katte.

NDS er vokset stødt i løbet af de seneste år, og antallet af succeshistorier vidner om den store anerkendelse, som produkterne får, både hvad angår dyr og mennesker. NDS Equine Nutrition er førende inden for effektive og dokumenterede kollagenprodukter, som alle er godkendt på et laboratorium anerkendt af FEI. Produkterne indeholder hverken fyldstoffer, allergener, kemiske ingredienser, syntetiske ingredienser, sukkerstoffer, farvestoffer eller smagsstoffer.

Grooms og ryttere hos Helgstrand Dressage har haft mulighed for at teste NDS-produkterne i løbet af de seneste måneder. Hos Helgstrand Dressage trænes elitedressurheste på højeste niveau af nogle af verdens bedste ryttere. Det er yderst vigtigt, at både hest og rytter holder sig sunde og raske, for at kunne deltage i sporten på højeste niveau. Det er alfaomega, at hestenes led og ledbånd er i orden, for at holde dem glade og sunde.

- Heste kan jo ikke direkte fortælle os, hvordan de har det. Derfor er det vigtigt, at vi giver dem de bedste vilkår for at kunne præstere på højeste niveau og ikke mindst holde dem glade og sunde, foruden at forebygge skader så vidt muligt. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at såvel ryttere og grooms har den nødvendige baggrund, men også, at vi anvender det korrekte foder samt tilskud. Vi har testet NDS Equine-produkterne over en længere periode med gode resultater til følge, og vi er derfor også glade for at kunne hilse dem velkommen som partner, fortæller Thomas Sigtenbjerggaard, General Manager, Helgstrand Dressage i Danmark.

For mere information om NDS Equine kan du besøge her eller downloade deres brochure om Equine Collagen Supplements her. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte NDS Equine direkte.