A11y.General.SkipToContent

Velkomst ved Ulf Helgstrand og forord ved Andreas Helgstrand

1. juni 2022

VELKOMST VED ULF HELGSTRAND

DM i dressur omfatter igen i år såvel senior, U25 og paradressur. Du vil også kunne finde din fremtidige stjerne på følauktionen. Herudover bliver det også spændende at følge udtagelsen af de unge heste til Verdensmesterskabet for ungheste.

Bundgaard X Trolle Cup vil utvivlsomt også blive en stor oplevelse mht. fremti- dens potentiale. Det er en stor mundfuld at følge med i, men faciliteterne gør det muligt at følge med på flere konkurrence- baner samtidigt, og det bliver der behov for.

Uanset hvor mange spændende konkur- rencer, der bliver afviklet, så må nogle af højdepunkterne være at se, hvilke ekvipager, der skal repræsentere Dan- mark i dressur og paradressur til VM på hjemmebane om blot 2 måneder og på den lange bane OL (kun 2 år).

Der bliver kamp om pladserne. Udviklin- gen har været fantastisk, og vi har aldrig tidligere haft så bred en top, hverken hvad angår seniorer eller de unge.

For ganske få år tilbage var vi tvivl, om
vi kunne lave et mesterskab for U25 pga. de få ryttere, der kunne gennemføre. I dag har foreløbig 11 meldt til start, og det taler for sig selv. Det er der mange gode grunde til, men uden sponsorer og de mange frivillige ildsjæle og gode ekvipa- ger var det i hvert fald ikke muligt.

Jeg tør garantere dressur i verdensklasse. Vi ses i Uggerhalne.

FORORD VED ANDREAS HELGSTRAND

Jeg har set rigtig meget frem til at byde jer velkommen til det fjerde Danmarks- mesterskab her i Uggerhalne. Danmarks bedste dressurryttere skal dyste om årets DM-titler for hhv. para, U25 og senior, og derudover skal vi for første gang afvikle iagttagelse for det prestigefyldte Unghe- steverdensmesterskab. Dermed kan vi også glæde os til at se landets bedste 4-, 5-, 6- og 7-års heste.

Som prikken over i’et byder vi velkom- men til den nye generation af dressurhe- ste, når vi inviterer til live følauktion den 4. juni sammen med vores tyske partner, Deckstation Schockemöhle. Det bliver en eksklusiv mulighed for at erhverve sig en kommende dressurstjerne, håndplukket ved besigtigelser i Danmark, Tyskland og Holland og udelukkende efter hingste fra de to stationer. Det bliver en sand fest for dressurentusiasten, og vi er glade for, I er med.

Stedet udgør de perfekte rammer for af- vikling af events. Og vores ambition er at gøre stedet til Danmarks førende og mest attraktive stævneplads, som allerede har resulteret i flere udvidelser af faciliteterne. Vores team har gjort et formida- belt arbejde, og uden dem kunne vi ikke imødekomme den store efterspørgsel på velgennemførte stævner til bredden. Men vores ambition er langt større, og derfor kan I forvente jer mange nye tiltag frem- adrettet. Vi er blevet mødt af en fantastisk opbakning, og det glæder os, at vi sammen kan være med til at udvikle stedet, sådan at I alle – uanset om I kommer som ryt- ter, tilskuer, udstiller eller sponsor får en fantastisk oplevelse. Og vi glæder os over, at vi kan fylde staldene, tribunerne, Helg- strand Dressage VIP Lounge og udstiller- pladsen med glade og forventningsfulde mennesker, der deler den samme passion for sporten, som vi gør.

Jeg håber, vi får nogle rigtig gode dage her i Uggerhalne.