A11y.General.SkipToContent

Slutter af med manér

22. maj 2022

Solen skinnede over Uggerhalne her på sidste dagen for Longines EEF Series Aalborg. Det har været 5 dage med utrolig mange flotte ridt og besøg fra hele verden. Lige fra Norge i nord til Japan i Østasien. Vi sluttede af på toppen med 145-150 cm-springklasser og nød springning, når det er allerbedst!

Banebygger, Peter Schumacher, opsummerer ugen:

- Det har været en rigtig god uge. Jeg synes, det var utrolig spændende at bygge banerne sammen med mine to kollegaer, Rasmus og Christian. Jeg har udelukkende fået positiv feedback fra rytterne, og det glæder mig selvfølgelig meget. Det har været et godt stævne mht. nulrunder – hverken for lidt eller for mange. Så det virker til, at banerne har været tilpas i sværhedsgrad. Det har alt i alt været en fornøjelse at være med her i Uggerhalne.

Vi lagde dagen ud med FREEJUMP CSIO3* Medium Tour 145 cm, hvor det blev til en hjemmebanesejr til Kasper H. Hansen på den kun 8-årige Dansk Varmblod, Zero K efter Kannan/Robin Z i tiden 61,24 sekunder med et flot forspring til nummer to. På andenpladsen har vi norske Mira Oliva Høidal på den 10-årige Bronx efter Bravour/Cardento i tiden 63,0, og danske Rikke Andersen red sig ind på tredjepladsen på den 10-årige Chaccossini efter Chacco-Blue/Cassini II i tiden 64,85 sekunder.

Se resultatet af hele klassen her: https://results.hippodata.de/2022/2126/docs/r_104.pdf

Kasper H. Hansen

Stephanie Holmén fra Sverige sejrer i CSI2* Big Tour Grand Prix
Rytterne kunne kvalificere sig til dagens CSI2* Big Tour Grand Prix præsenteret af Vodskov Bolighus i fredagens Krafft CSI2* Big Tour eller gårsdagens ALFARVAD CSI2* Big Tour. Klassen bestod af 30 ryttere, hvor 8 gik videre til runde to, som blev vundet af svenske Stephanie Holmén på den 11-årige Svensk Varmblod H&M Crusader Ice efter Cabachon/Corland i tiden 39,02. Andenpladsen gik til danske Tina Lund på Cordani PS (Balou du Reventon/Baloubet du Rouet) i tiden 40,72, mens tredjepladsen gik til svenske Ingemar Hammarström på Captain Sparrow 5 (Cormint/Barnaul XX) med tiden 40,92.

Se resultatet af klassen her: https://results.hippodata.de/2022/2126/docs/r_113.pdf

Stephanie Holmén

Belgiske Constant van Paesschen sikrer sig sejren i RADISSON BLU CSIO3* Grand Prix
Hele 52 ryttere havde kvalificeret sig her til søndagens sidste klasse, den 150 cm høje Grand Prix præsenteret af Radisson Blu. 13 ryttere sikrede sig adgang til anden runde. Der var hele 15.000 euro i præmiepenge til førstepladsen, så der var meget på spil, og her var det belgiske Constant van Paesschen på den kun 9 år gamle Diaz du Thot efter Ready Boy des Forets 'hn'/Diams du Grasset, der sikrede sejren med 0 fejl i tiden 38,81 sekunder. Franske Maelle Martin tog andenpladsen med Bise des Bardellieres (Lamm de Fetan/Persan II) med 0 fejl i tiden 39,35, mens tredjepladsen gik til endnu en franskmand, nemlig Swan Bourven på Vakiry des Saules (Lando/Muguet du Manoir).

Constant van Paesschen

Constant van Paesschen om dagens sejr:
- Diaz er en imponerende lille maskine. Jeg har haft hende, siden hun var 6 år gammel, og hun fortsætter bare med at vinde alt, hvad hun stiller op i. Taget hendes alder i betragtning, så synes jeg, at hun gør det virkelig godt. Banen var helt perfekt – sikker og fair for alle heste. Det er min anden gang her i Uggerhalne og igen med gode resultater, så jeg kommer helt sikkert igen.

Se resultatet af klassen her: https://results.hippodata.de/2022/2126/docs/r_106.pdf

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til alle ryttere, publikum, udstillere og sponsorerer for endnu et fantastisk stævne på Helgstrand.

Constant van Paesschen ved præmieoverrækkelsen