A11y.General.SkipToContent

Proportionerne til DM i dressur er klar

20. april 2023

Proportionerne til DM i dressur er klar

Fra den 1.-4. juni 2023 afholder Helgstrand Event DM i dressur, og nu er proportionerne online. Foruden DM-klasserne er der en lang række andre konkurrencer på programmet.

Godt støttet af Pavo, er Helgstrand Event klar til at byde danske dressurryttere velkommen til årets DM-stævne. Fra den 1.-4. juni 2023 danner anlægget i Uggerhalne rammen om et brag af et mesterskabsstævne, hvor der skal findes nye danske mestre for både senior, U25 og i paradressur.

Foruden DM-klasserne byder stævnet også på en række almindelige landsstævneklasser, ligesom der afholdes Helgstrand Bronze og Silver Cup, samt KASK Pony Cup. Der er altså mulighed for at starte for mange forskellige ryttere, som kan få en god oplevelse på de veltilrettelagte baner.

Tilmeldingen er åben via Dansk Ride Forbund her.

Spændende afgørelse i DM

Traditionen tro vil det uden tvivl blive spændende at følge DM-klasserne, hvor der skal findes nye danske mestre for senior, for U25 og i to forskellige paradressur-mesterskaber. Det er derfor også et godt stævne at besøge for det dressurinteresserede publikum, eller for folk, der bare gerne vil have en spændende og hyggelig hesteoplevelse. Vi sørger for rammerne, der kan skabe en hyggelig stemning, og man kan derfor sagtens tage familien med.

KASK Pony Cup

Ved stævnet er der også en spændende mulighed for ponyryttere, når der afholdes KASK Pony Cup. Konkurrencen afvikles over tre klasser, PRI, PRT og PRM. Resultaterne fra de tre klasser lægges sammen, og den samlede vinder modtager en KASK ridehjelm, mens der også er gode præmier til de øvrige placerede.

4-års avlerklasse 

Det er ikke kun erfarne ponyer og heste, der kan komme til start ved stævnet, for der afholdes også en 4-års avlerklasse. Her rides der en indledende runde med to heste på banen af gangen, og herefter går de fem bedste videre til finalen, som afholdes lørdag, lige inden første afdeling af DM for senior. Kravet er, at hesten skal være efter en Helgstrand-hingst fra årgang 2019.

Tilmelding til dette foregår pr. mail til dressage@helgstrandevent.dk