A11y.General.SkipToContent

Pavo ny partner for Helgstrand Dressage og Helgstrand Event

28. marts 2023

Vi er stolte over at kunne fortælle, at vi har indgået et samarbejde med Pavo - en anerkendt producent af foder og tilskud til heste, som gælder både Helgstrand Dressage og Helgstrand Event. Vores partnerskab med Pavo er en naturlig forlængelse af vores nuværende samarbejde, da vi igennem lang tid har fodret med Pavos produkter med stor succes. Vi har set rigtig gode resultater i forhold til præstation, sundhed og trivsel, og derfor er vi netop stolte over at kunne hilse Pavo velkommen som officiel partner og ikke mindst fortsætte det gode partnerskab.

Pavos omfattende sortiment af hestefoder og tilskud henvender sig til alle typer heste, lige fra føl og avlshopper til konkurrenceheste. Deres produkter er udviklet på baggrund af den nyeste forskning og testet i samarbejde med topryttere, trænere og dyrlæger, for at sikre de bedst mulige produkter.

Pavo støtter sporten

Pavo bliver ny titelsponsor for de Danske Dressurmesterskaber, som fremover kommer til at hedde 'Pavo DM i dressur – senior, U25 samt paradressur’. Helgstrand Event har de seneste tre år afholdt Danmarksmesterskaberne i dressur på deres faciliteter, og grundet den store succes har Dansk Ride Forbund Helgstrand Event yderligere tre år som vært for mesterskaberne.

Pavo vil også være hovedsponsor ved et nationalt stævne, som kommer til at hedde ’C-stævne i springning og dressur for hest og pony – præsenteret af Pavo’.

"Det glæder os at kunne byde Pavo velkommen som officiel partner af Helgstrand Dressage og Helgstrand Event", fortæller Thomas Sigtenbjerggaard, General Manager hos Helgstrand Dressage. "De har gjort det til deres mission kun at levere de allerbedste produkter til heste, hvilket stemmer overens med vores værdier. Af den grund ser vi også frem til at fortsætte det gode samarbejde om at sikre vores hestes sundhed og trivsel."

"Hos Pavo er vi meget glade for samarbejdet med Helgstrand Dressage og Helgstrand Event," siger Morten Dueholm Larsen, CEO hos Pavo Danmark. "Vi har forpligtet os til at tilbyde hesteejere den bedst mulige ernæring til deres heste og ponyer. Dette partnerskab giver os en unik mulighed for hele tiden at sikre den bedste kvalitet af vores produkter, så vi sikrer de mest optimale forhold for vores heste - lige fra føl til sportsheste på højeste niveau. Samtidig er vi sikre på, at vores samarbejde med Helgstrand vil gøre det muligt at nå ud til flere hesteejere, der har brug for foder og kosttilskud af høj kvalitet."

Som vores foderpartner og hovedsponsor vil Pavo vise deres sortiment frem ved Helgstrands arrangementer, hvor kunderne kan teste Pavos produkter og få mere at vide om dem. Pavo vil stå klar til at besvare eventuelle spørgsmål og tilbyde ekspertrådgivning om korrekt fodring og ernæring.

Læs mere om Pavos og deres produkter her