A11y.General.SkipToContent

Om lidt lyder startskuddet for Longines EEF Series Aalborg med gratis adgang alle dage

17. maj 2022

Om lidt lyder startskuddet for Longines EEF Series Aalborg med gratis adgang alle dage


I starten af året introducerede vi Helgstrand Event, og nu er vi klar med det første stævne; Longines EEF Series Aalborg 2022 præsenteret af Radisson fra den 18.-22. maj. Det bliver 5 dage med stjernespækket ridning, hvor springentusiaster inviteres til at kigge forbi og tage del i festlighederne. Vi byder på verdensklasse springning med besøg fra de største springnationer.

Vi kan byde velkommen til ryttere fra Australien, Finland, Frankrig, Japan, Holland, Norge, Polen, Sverige, Tyrkiet foruden Danmark. Og det er ikke bare professionelle ryttere, der har redet med i mange år som Thomas Sandgaard, Andreas Schou, Rolf-Göran Bengtsson, Tina Lund og Thomas Velin – vi kan også byde velkommen til mange unge talenter. Og allerede i dag flytter de første heste ind i staldene, og i morgen kl. 15 lyder startskuddet til den første klasse. Vi glæder os til topklasses underholdning i de perfekte rammer på Helgstrand Academy.

- Vi ønsker at støtte ridesporten ved at fokusere på flere stævner, der byder både amatører- og professionelle ryttere velkommen. Derfor glæder vi os rigtig meget til at byde ryttere, publikum, udstillere og sponsorerer velkommen her til det første stævne, udtaler Andreas Helgstrand.


Til Longines EEF Series Aalborg 2022 vil der være CSIO3* Nations Cup, CSIO2* og European Youth League (U25).

Skulle der være spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte Event- og Partnerskabschef, Martin Thorbøll Pedersen på 22 89 31 45 eller mtp@gegroup.dk.

Nyttige links:

Åbningstider

Start- og resultatlister 

Zibrasport livestreamer alle klasser på nær Nations Cup

Nations Cup kan ses på ClipMyHorse