A11y.General.SkipToContent

Longines EEF Series en stor succes

23. maj 2022

Stævnesæsonen blev for alvor skudt i gang med weekendens Longines EEF Series med afviklingen af Nations Cup. Det har været 4 dage med flot ridning, masser af spænding, tilfredse ryttere og ikke mindst stor opbakning fra publikum. Hele 10 nationer dystede om sejren i Nations Cup, og generelt set var klasserne velrepræsenteret over landegrænser, og vores egne dygtige ryttere fik kamp til stregen til trods for hjemmebanefordel.

Ingen stævne uden opbakning fra ryttere, besøgende, udstillere og sponsorere, og derfor skal I have en stor tak. Det har været en sand fornøjelse, og nu ser vi frem mod vores næste arrangement, som er de Danske Dressurmesterskaber, der afvikles fra den 2.-5. juni.

More info om DM finder du her: https://helgstrandevent.dk/equitour-events/danmarksmesterskaberne-i-dressur-2022-praesenteret-af-mustang-trailers/

Udstillere til stævnet

Lidt indtryk fra teamet bag:


Michaela Schnabel, Show Office-ansvarlig:
- Det er mit tredje år her, og hvert år glæder jeg mig til at komme til Uggerhalne. Det er et fantastisk team, et dejligt sted og alle er bare glade. Som en del af show office er vi jo løbende i dialog med ryttere og dommere, og den feedback, vi har fået, har alene været positiv.

Peter Schumacher, banebygger:
- Det har været en rigtig god uge. Jeg synes, det har været utrolig spændende at bygge banerne sammen med mine to kollegaer, Rasmus og Christian. Jeg har fået rigtig god feedback fra rytterne, og det glæder mig selvfølgelig meget. Det har været et godt stævne mht. nulrunder – hverken for lidt eller for mange. Så det virker til, at banerne har været tilpas i sværhedsgrad. Det har alt i alt været en fornøjelse at være med her i Uggerhalne.