A11y.General.SkipToContent

Lars Bak Andersen: Jeg ser frem til Uggerhalne

17. maj 2023

En af de danske ryttere, der skal ride Nations Cup for Danmark ved Longines EEF Series i Uggerhalne, er Lars Bak Andersen, og han glæder sig til at deltage ved stævnet.

I næste uge er der Longines EEF Series Nations Cup hos Helgstrand Event i Uggerhalne, og Lars Bak Andersen er klar til at ride efter et godt resultat med det danske landshold.

”Det er motiverende at være med til nationsspringninger og ride på hjemmebane i Uggerhalne. Jeg kan rigtig godt lide at ride i Uggerhalne. Det er et sted, hvor jeg selv har haft mange gode oplevelser, blandt andet i 2017, hvor jeg var med til at vinde Nations Cup for Danmark og selv vandt Grand Prix-klassen. Der er nogle stævnepladser, hvor man ser lidt mere frem til at ride, fordi man tidligere har haft gode oplevelser der, og der er Uggerhalne en af dem for mig”, forklarer Lars.

Lars, der er i de sidste mange år, har været bosat i tyske Elmshorn, er opvokset i Nordjylland, og han har som barn deltaget ved stævner i Uggerhalne, dengang hvor det var en mindre nordjysk rideklub.

”Det er dejligt at komme tilbage til det nordjyske og kunne deltage i så velorganiseret et stævne. Det er sjovt at tænke på, at jeg selv har selv redet både dressur og springstævner i Uggerhalne som barn, og det er dejligt at se, hvordan Andreas Helgstrand har ført til udviklingen af rideklubben og sørget for et topmoderne anlæg, som nu blandt andet danner rammen om Nations Cup-stævnet hvert år.”

Lars er en del af det landshold, som landstræner Bo K. Møller har udtaget til at ride Nations Cuppen i Uggerhalne. Han skal sammen med Andreas Schou, Rikke Belinda Barker, Martin Dinesen Neergaard og Konstantin Deeken Künnemann, forsøge at hente point til Danmark i EEF Series 2023.