A11y.General.SkipToContent

Det bliver en dressurfest ud over det sædvanlige – gratis adgang alle dage

25. maj 2022

De Danske Dressurmesterskaber venter lige om hjørnet. Og det bliver en sand folkefest for dressurentusiasten, for ikke at nævne rytterne, der igen får lov til at konkurrere i de smukke omgivelser på Helgstrand, når dette års DM løber af stablen fra den 2.-5. juni.

Danmarks bedste heste mødes i Uggerhalne

Der er noget for enhver, når landets bedste dressurryttere skal konkurrere om de fornemme DM-titler. Og ikke nok med, at vi kan nyde det stjernespækkede felt af topryttere, som vi er så stolte over at have, så kan vi også byde velkommen til landets bedste ungheste. Det prestigefyldte unghesteverdensmesterskab i Ermelo er en stor oplevelse, og mange forventningsfulde ryttere håber at kvalificere deres heste dertil. Så kig endelig forbi for at se, hvilke kombinationer, der dyster om de ærefulde pladser til dette års UVM.

Live auktion med eksklusive føl

Helgstrand og Schockemöhle har været på besigtigelser og håndplukket føl til den eksklusive følauktion under DM, som afholdes live. Der er udelukkende føl efter hingste fra de to stationer, og vi tør godt love, at der bliver rift om de fine føl, der repræsenterer stærke blodlinjer og spændende kombinationer. Så er du på udkig efter din kommende dressurstjerne, så sæt kryds i kalenderen lørdag den 4. juni under DM.

Der er gratis entré alle dage under DM.

Mere info findes på www.helgstrandevent.dk

Find startlister og resultater her: https://online.equipe.com/da/competitions/48156