A11y.General.SkipToContent

Sidste tilmelding til Danmarks største udendørs distriktsstævne

27. april 2023

Sidste tilmelding til Danmarks største udendørs distriktsstævne

Husk, at der er sidste tilmelding til Kristi Himmelfarts-distriktsstævnet hos Helgstrand Event på mandag den 1. maj 2023.

I Kristi Himmelfartsferien, fra den 17.-21. maj 2023, inviterer Helgstrand Event til Danmarks største udendørs distriktsstævne i springning og dressur for både pony og hest. Stævnet er præsenteret af Pavo, og der vil være klasser på alle niveauer, ligesom der afholdes spændende cups og holdkonkurrencer.

De bedst placerede i cup-klasserne får mulighed for at ride med ved nogle af årets største stævner, DM i dressur for senior, U25 og para fra den 1.-4. juni eller ved Longines EEF Series Nations Cup i springning fra den 24.-28. maj.

Det er NORDVEST BOX der præsenterer Future Cup-klasserne, som afholdes i både springning og dressur.

For springrytterne er det en cup for kategori III-ponyer på LA-niveau, deltagerne er ’Future Stars’. Der rides over to kvalifikationer, og de 20 bedste sammenlagt går videre til finalen. De øvrige har mulighed for at ride en trøstefinale. De 10 bedste fra finalen under distriktsstævnet får en plads i den store finale, som afholdes i forbindelse med Nations Cup i Uggerhalne i uge 21. Her rides der en bane på samme forhindringer som dem der møder Nations Cup-rytterne, og finales afholdes over to dage den 24. og 25. maj.

I dressur rides der to kvalifikationer under distriktsstævnet hos Helgstrand Event, og herfra går de sammenlagt 10 bedste videre til finalen ved DM i dressur, som afholdes fra den 1.-4. juni. ’

Mange forskellige konkurrencer

Ved Kristi Himmelfartsstævnet afholdes der desuden PAVO Spring Tour, som er en tour i LB, LA og MB med to kvalifikationer og en finale, samt en trøstefinale.

Der afholdes ligeledes NOBEL TEAM CUP i LB/LA springning, hvor hold af tre eller fire ekvipager deltager. Man behøver ikke være fra samme klub, men skal starte under et fælles teamnavn. De tre bedste hold mødes i den endelige finale, som afholdes under Nations Cup-stævnet den 25. maj.

Sidst men ikke mindst, så er der for dressurrytterne mulighed for at deltage i KINGSLAND Cup, som er en cup på LA-niveau. Her bliver de 10 bedste sammenlagt i kategori I og II, samt de 10 bedste heste fra kvalifikationerne sammenlagt inviteret til den endelige finale, som afholdes under DM-stævnet fra den 1.-4. juni.

Der er lagt op til et brag af et stævne, når vi mødes hos Helgstrand Event i Kristi Himmelfartsferien 2023.

Vi glæder os til at se jer.