A11y.General.SkipToContent

C-stævne i springning og dressur for hest og pony præsenteret af PAVO

EventSite.Events.EventDetailPage.EventSponsor

EventSite.Events.EventDetailPage.Date

EventSite.Events.EventDetailPage.DateStart
17 maj 8:00

EventSite.Events.EventDetailPage.DateEnd
21 maj 18:00

EventSite.Events.EventDetailPage.AddToCalendar

EventSite.Events.EventDetailPage.Venue

Helgstrand Event
Grindstedvej 54
Uggerhalne, 9310 Vodskov
Denmark

EventSite.Events.EventDetailPage.SeeOnGoogleMaps

C-stævne i springning og dressur for hest og pony præsenteret af PAVO

I Kristi Himmelfartsferien d. 17.-21. maj 2023 afvikler Helgstrand Event i samarbejde med Uggerhalne Sportsrideklub måske Danmarks største udendørs C-stævne i springning og dressur for heste og ponyer. Der vil være klasser på alle niveauer, og der afvikles spændende cups og holdkonkurrencer i begge discipliner med kvalifikation til finalerne, som afholdes ved Nations Cup stævnet i springning den 24.-28. maj 2023 og under DM i dressur d. 1.-4. juni 2023.

Se tidsplanen her!

Deltag i en af vores spændende cups

SPRINGNING

Ponyer

NORDVEST BOX Future Cup- en cup for kategori 3 ponyerne på LA-niveau - Jer der skal skabe fremtiden og være vores "Future Stars".

Hvordan fungerer det?
Der rides to kvalifikationer og de 20 bedste sammenlagt fra begge kvalifikationer går videre til en finale. Ikke kvalificerede til finalen har muligheden for at ride trøstefinale.

De 10 bedste fra denne finale går videre til den endelige finale ved Nations Cup stævnet i uge 21, som afvikles hos Helgstrand Event. Her får de 10 bedste muligheden for at ride en fed konkurrence på en international springbane (samme bane og forhindringer som Nations Cup rytterne). Finalen afvikles over to dage den 24. og 25. maj 2023.

PAVO Bronze, Silver & Gold Tour - en tour på LB, LA og MB niveau med 2 kvalifikationer, en trøstefinale og en finale - De 20 bedste fra de 2 kvalifikationer rider i finalen og de resterende flyttes til trøstefinalen.

PAVO Bronze Tour – LB*/LB*/LB** (trøstefinale LB*)
PAVO Silver Tour – LA*/LA*/LA** (trøstefinale LA*) - (bemærk kun kat. 2 og 1, da kat. 3 rider Future Cup'en).
PAVO Gold Tour – MB*/MB*/MB** (trøstefinale MB*)

NOBEL TEAM CUP LB/LA holdkonkurrence for pony - en holdspringning hvor hvert hold maks. må have 4 deltagere og min. 3. De 3 bedste hold går videre til en endelige finale ved Nations Cup stævnet!

Hvordan fungerer det?
Vi følger springreglementet paragraf 63.4.6. i forhold til afvikling af holdspringningen og den afvikles i metode B12. Deltagerne på holdene behøver ikke være fra samme klub, men skal ved tilmelding angive et holdnavn. En holddeltager tilmelder holdkonkurrencen (klasse 81), som også betaler for holdets deltagelse, de resterende deltagere på holdet tilmelder så tilmeldingsklassen (klasse 82) - det er VIGTIGT at alle deltagere melder via DRF Go! og skriver holdnavn på tilmeldingen.

Heste

PAVO Small, Medium & Big Tour – der rides to kvalifikationer i hver tour. Resultatet af de to tour (på point) lægges sammen og de 30 bedste går videre til finalen. Ikke kvalificerede til finalen har adgang til trøstefinalen.

PAVO Small Tour – LB*/LB*/LB** (trøstefinale LB*)
PAVO Medium Tour – LA*/LA*/LA** (trøstefinale LA*)
PAVO Big Tour – MB*/MB*/MB** (trøstefinale MB*)

NOBEL TEAM CUP LB/LA holdkonkurrence for hest - en holdspringning hvor hvert hold maks. må have 4 deltagere og min. 3. De 3 bedste hold går videre til en endelige finale ved Nations Cup stævnet!

Hvordan fungerer det?
Vi følger springreglementet paragraf 63.4.6. i forhold til afvikling af holdspringningen og den afvikles i metode B12. Deltagerne på holdene behøver ikke være fra samme klub, men skal ved tilmelding angive et holdnavn. En holddeltager tilmelder holdkonkurrencen (klasse 55), som også betaler for holdets deltagelse, de resterende deltagere på holdet tilmelder så tilmeldingsklassen (klasse 56) - det er VIGTIGT at alle deltagere melder via DRF Go! og skriver holdnavn på tilmeldingen.

Tilmeld dig via DRF Go! her

DRESSUR

Ponyer

KINGSLAND CUP- er en cup for ryttere på LA-niveau.
Hvordan fungerer det?
De sammenlagt 10 bedste (kat. 2 og kat.1) fra 1. og 2. kval. kvalificerer sig til at ride den endelige finale under DM stævnet 1.- 4. Juni. Der kan kun startes en pony i finalen. Der fyldes op ved frafald.

NORDVEST BOKS Future Cup-en cup for kategori 3 ponyerne på LA-niveau - Jer der skal skabe fremtiden og være vores "Future Stars".

Hvordan fungerer det?
Der rides to kvalifikationer og de 10 bedste sammenlagt fra begge kvalifikationer går videre til finalen som afvikles under DM Dressur den 1. - 4. juni 2023.
BEMÆRK! Det er KUN kat. 3 ponyerne der deltager i NORDVEST BOX Future Cup

Heste

KINGSLAND CUP-er en cup på LA-niveau, for ryttere der ikke er placeret i sværhedsgrad 3 ved B-stævner.

Hvordan fungerer det?
De sammenlagt 10 bedste fra 1. og 2. kval. kvalificerer sig til at ride den endelige finale under DM stævnet 1.-4. Juni. Der kan kun startes en hest i finalen. Der fyldes op ved frafald.

Lær vores hovedsponsor at kende

Pavo arbejder for at holde heste sunde, så du kan nyde båndet mellem dig og din hest fuldt ud.

Din kærlighed til heste er vores inspiration og driver os til at udvikle hestefoder af høj kvalitet. I mere end 50 år har vi været tæt involveret og set nøje på, hvilken indsats din hest gør, hvordan dens management er organiseret, og hvordan ernæring kan bidrage til optimal sundhed.

Vi tror på, at en sund hest er en glad hest. Så få mest muligt ud af det! Pas på, træn, nyd, hav det sjovt og slap af! For sammen får I det bedste ud af det!