A11y.General.SkipToContent

Teltudlejning til events

Helgstrand Camp

Det hyggeligste sted på hele pladsen! En lille oase midt i stævnet, hvor gæster på campen kan hygge sig sammen, købe forfriskninger og grille lækker mad. Bo i aller første række tættest på stalde, konkurrencebaner, toiletter mm. med adgang til Helgstrand campområdet.

På campområdet vil der være mulighed for at købe mad og forfriskninger i spiseteltet, og der vil samtidig være opstillet en stor Webergrill, hvor man kan tilberede lækker grillmad. Det er muligt at købe kød og tilbehør til grillen i spiseteltet.

Vi har et telt klar til dig – begrænsede pladser!
Teltet er et 16m3 telt med 2 faste senge, som står klar på pladsen når du ankommer. Det er muligt at medbringe 1 eller 2 ekstra madrasser i teltet, men man vil i det tilfælde have opbrugt al pladsen på sengepladser. Bad- og toiletfaciliteter findes nemt tilgængeligt ved campingområdet.

Pris for overnatning i Helgstrand Camp onsdag-søndag 2.500,-
Bestilling af telte foregår på DRF Go!

Bestil her!

Camping

Kommer du med eget telt eller campingvogn, så vil du blive henvist til en plads.

Alle campingpladser vil blive markeret med nummer, som vil gøre det nemt at finde sin plads ved ankomst.

For bestilling af campingplads, kontakt stable@helgstrandevent.dk

Fest og fejring

Et godt stævne skal fejres, og derfor er der selvfølgelig mulighed for at mødes om aftenen og gøre netop dette. Alle er velkomne til et par hyggelige aftenener i Helgstrand VIP lounge, hvor der vil være god musik og lækker mad. Nærmere info om menu følger.

Bestilling af billetter foregår på DRF Go!

Bestil her

FREDAG: Rytterfest med spisning og DJ/livemusik. Det er muligt at købe billet til denne fest selvom du er under 18 år, men bemærk at der ikke serveres alkohol til deltagere under 18 år. Billetter skal afhentes i sekretariatet, hvor der skal fremvises legitimation for alle deltagende.

LØRDAG: Alkoholfri rytterfest med spisning og DJ/livemusik. Der serveres ikke alkohol til denne fest uanset alder. Billetter skal afhentes i sekretariatet.