A11y.General.SkipToContent

Succesfuld event sæson 2022 hos Helgstrand Event – Mere næste år

11. oktober 2022

Succesfuld event sæson 2022 hos Helgstrand Event – Mere næste år

Helgstrand Event er en exceptionel udendørs showarena beliggende lige over for Helgstrand Dressage i Nordjylland. I løbet af de seneste måneder har organisationen været vært for flere fantastiske shows, der har budt velkommen til både professionelle nationale og internationale spring- og dressurryttere samt mange ambitiøse amatørryttere.

Fra maj til august 2022 bød Helgstrand Event velkommen til over 850 heste og 570 ryttere. Tilskuere kunne overvære over 1.900 starter og handle hos mere end 25 udstillere. Derudover fik de mulighed for at se 3 hingstepræsentationer, en følauktion og et følskue.

Springning i verdensklasse til Aalborg

2022-sæsonen startede godt med, at Frankrig vandt Longines EEF Series Aalborg præsenteret af Radisson (Region Nord) i maj 2022. Der skulle en om springning til at kåre vinderen, hvor Frankrig, Japan og Danmark kæmpede om førstepladsen. Udover Nations Cup kunne gæsterne se 2-stjernet springning, såvel som de unge U-25 ryttere denne weekend. Ifølge Valentina Ottaviani fra EEF og rytterne var det en generelt rigtig vellykket weekend. Læs mere her

Det bedste ved dansk dressur

I juni var Helgstrand Event vært for Danmarksmesterskaberne i dressur for senior & U-25, samt DRF-mesterskaber i Para dressur - for 4. år i træk. Dressurentusiasterne nød et 4 dage langt program med DM klasser, hingstepræsentation, følauktion og nationale landsstævne klasser. Cathrine Laurdrup-Dufour markerede sin position som nummer et og i sadlen på Vamos Amigo genvandt hun det danske mesterskab. Samme par vandt senere på året holdguld og to individuelle sølvmedaljer ved FEI World Championships i Herning.  "Jeg elsker at komme tilbage til Helgstrand Event hvert år! Boksene er fantastiske, rigtig gode til hestene, og arenaen med atmosfæren er fantastisk. Vamos Amigos følte sig rigtig godt tilpas her. Organisationen er virkelig hjælpsom, og de tilbyder altid god service." Således udtaler Cathrine om sin oplevelse på stævnepladsen.

Noget helt andet

Efter en vellykket weekend med national springning under Walber Cup kvalifikationen, forberedte vi os på at byde nogle helt specielle heste velkommen i august. Mere end 100 friesere fra Danmark, Sverige og Holland rejste til Helgstrand Event til en fantastisk weekend fyldt med sport, avlsaktiviteter og en fantastisk stemning.

Taknemmelig for fantastiske sponsorer og et fremragende hold

Fra vores organisation vil vi gerne takke alle leverandører, udstillere, frivillige og medarbejdere for fantastisk teamarbejde i år. Det har været en stor succes, og vi håber at se dig igen næste år. Vi vil gerne takke vores sponsorer og partnere specielt, takket være dem er vi i stand til at være vært for disse shows og give deltagerne fantastiske præmier. Se alle vores sponsorer her.

Flere shows i 2023

 "Vi sigter mod at lære og hele tiden forbedre og optimere faciliteterne. Helgstrand Event er en forholdsvis ny stævneplads, hvor vi ønsker at sætte nye standarder og tilbyde det bedste til alle involverede og besøgende." Siger Hanne Vistesen, nyudnævnt eventkoordinator hos Helgstrand Event. Vi glæder os til at afholde endnu flere shows i 2023. Følg Helgstrand Event på Facebook og Instagram for at sikre, at du altid er opdateret.