A11y.General.SkipToContent

Start internationalt på dansk grund i Uggerhalne

19. april 2023

Start internationalt på dansk grund i Uggerhalne

Når Helgstrand Event i slutningen af maj afholder Nations Cup-stævne, er der rig mulighed for at ride i de 1-stjernede internationale klasser, hvor man kan ride klasser i højden fra 125 til 140 centimeter.

Fra den 24.-28. maj er der mulighed for at ride CSI-stævne på dansk grund, når Helgstrand Event igen inviterer til CSIO3* Nations Cup-stævne, hvor der ligeledes afholdes CSI1* og CSIU25. I de 1-stjernede internationale konkurrencer kan man ride alt fra 125 cm til 140 cm, og der er fortsat plads til flere starter. Det er en god mulighed for at deltage i et veltilrettelagt internationalt stævne på dansk grund, hvor der er klasser til heste og ryttere på forskellige niveauer.

Helgstrand Event arbejder hvert år på at forbedre forholdene, og det betyder også, at der er gjort meget ud af at forbedre banens forhold, ligesom hele stævnepladsen igen bygges op således, at man møder gode forhold for både ryttere, heste, grooms, familie og publikum.

Der er lagt op til god stemning, og når det danske landshold fredag eftermiddag skal deltage i Longines EEF Series Nations Cup, bliver der mulighed for at heppe på de danske ryttere, såvel som interessante udenlandske nationer. Efterfølgende afholdes der Nations Cup Afterparty, hvor rammerne klargøres til hyggeligt samvær og fejring af de placerede nationer.

Det er muligt at overnatte i Helgstrand Camp under stævnet. Her kommer man til at bo i allerførste række tættest på staldene, konkurrencebanerne og de forskellige faciliteter. Overnatningen foregår her i telte som er opsat på pladsen til ankomsten. Der er to faste senge i hvert telt, og det er muligt at medbringe 1-2 madrasser, således, at der kan sove op til 4 personer i hvert telt. Ønsker man at leje en plads i Helgstrand Camp skal man sende en mail til staevne@helgstrandevent.dk (prisen pr. telt er 2500 kroner for onsdag-søndag).

Vi glæder os til at se jer til et brag af et stævne i Uggerhalne fra den 24.-28. maj, og vi håber at mange vil møde op til stævnet som deltager eller publikum, og dermed skabe god en god ramme omkring stævnet, hvor vi glæder os til at heppe på de dygtige ryttere der deltager i Longines EEF Series, såvel som de mange andre internationale klasser.